понеделник, 5 декември 2011 г.

След родителска среща...

-Мамо,обичам деня след родителска среща;
учителите са едни такива-спокойни,
защото всичките ни грехове са изцедени
и
започваме на чисто:))))


...на чисто...

10 коментара:

ВeСеЛиНа каза...

бисери, бисери...

ранни записвания 2012 в Бодрум каза...

малките коментари са страхотни, поздрави до всички и до скоро

онлайн магазин за хранителни стоки каза...

Хахаха, сладур. Така е споделен грях е половин грях - така ли беше?! :) Тези родителски срещи... така треперих какво ще кажат за мен като бях малка. Не че нещо бях направила, просто си бях такова дете. Сега моята дъщеря трепери и аз се опитвам да й обясня, че родителските срещи не са за лошо и за да те "портят" учителите, както казва тя. А е истина и че самите учители щом си кажат това, което ги притеснява в някой и стават по-спокойни.

перилни препарати каза...

Хахаха, ми то си е като изповед... сладурче :)

Dim каза...

:)))))

море в турция каза...

Ех милото дете, много е сладко представям си го как го е казал с вперените си големи очи.До тогава каквото си крил и те е мъчело излиза на яве и след това си свободен да действаш пак каквото си поискаш.Хубаво е от една страна, че явно се усеща, че някои неща не са правилни, след като се притеснява и ги смята за грехове един вид.Имам приятелка, която е учителка и след родителска среща е толкова щастлива и доволна, може би наистина има нещо , че след нея се чувстваш по зареден, а преди това се притесняваш кой какво ще каже какви оплаквания има.Разкошно стихотворение поздравления и не спирай да споделяш с нас.

Dim каза...

:))))

хартия за принтер каза...

Приятелката ми също е спокойно след родителската среща.Тя е класна и тогава си казва всичко, кой какви ги върши и се оплаква, наказва.Спори с родителите.На другият ден всички са по примерни и показват как трябва да се държи един ученик спрямо своят учител.Да го уважава и слуша.Но уви това е само първият ден след родителската среща.След това всичко си започва по старо му.Статията е много хубава и забавна,като един виц е.Не мога да разбера от къде идва тази агресия, която нараства с всяка минута.Вой за внимание ли е!?

почивки каза...

haahh да сигурно тоав е често срещана мисъл по това време, хареса ми.

парфюм булгари каза...

"Мамо,обичам деня след родителска среща; учителите са едни такива-спокойни, защото всичките ни грехове са изцедени и започваме на чисто..." haha доста се посмях особено след като го споделих на една приятелка, която е учителка и самата тя каза, че също се чувства по този начин,казвала си на родителите за техните деца и как се държат, не че възприемали все пак за всеки родител детето му е право и така. Много е хубаво, ако има още подобни изказвания ще ви бъдем благодарни да ги споделите с нас.